Inspectie video a canalelor de scurgere

Inspectia video a canalizarii este necesara atunci cand se doreste verificarea starii structurale a canalizarii pentru a determina daca exista defectiuni sau probleme care necesita a fi reparate, cand se incearca identificarea corpurilor straine din conducte si atunci cand se incearca sa se caute sursele de infiltrare. Informatiile oferite de sistemul video ajuta personalul specializat pentru controlul sau inspectia video la canalizari sa realizeze intreaga imagine a sistemului de canalizare.

Inspectia video este operatiunea indispensabila pentru a determina starea conductelor invechite, sau verificarea lucrarilor executate. Aparatura CCTV vizualizeaza interiorul conductelor, determinand astfel cauza infundarilor repetate, functionarea defectuoasa a canalizarii si localizarea exfiltratiilor

Inspectie conducta alimentare cu apa in timpul constructiei. A fost necesara sapatura si refacerea completa a traseului din cauza unei erori de montaj.
Inspectie conducta canalizare in timpul constructiei. S-a descoperit contrapanta pe o portiune de aproximativ 2m inainte de iesirea din radier.